بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش‌ها به افزایش ۵ برابری قیمت آرد | این رشته سر دراز دارد

  • کد خبر: ۱۰۷۰۰۵
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۹
واکنش‌ها به افزایش ۵ برابری قیمت آرد | این رشته سر دراز دارد
واکنش‌ها به افزایش ۵ برابری قیمت آرد و صنایع وابسته که قیمت ماکارانی را حسابی بالا برده است.

عروجی | شهرآرانیوز؛ به نظر می‌رسد هربار باید منتظر گرانی یکی از اقلام بدیهی، ولی اساسی مردم باشیم. هنوز از گرانی شلغم و هویج زمان زیادی نمی‌گذرد که نوبت به ماکارانی رسید. این افزایش قیمت واکنش‌های زیادی را در شبکه‌های اجتماعی ایجاد کرده است. واکنش‌هایی که برخی از آن‌ها به صورت جدی از چرایی این افزایش قیمت می‌پرسند و مثل همیشه در جست وجوی یک علت منطقی برای این گرانی هستند و برخی دیگر، با زبان طنز از این می‌گویند که انگار دیگر نمی‌شود روی این غذای راحت و دانشجویی حساب باز کرد!

جالب‌تر اینکه خبر‌ها و گزارش‌ها می‌گویند قرار است ماکارانی به صف اجناس دونرخی بپیوندد، اما چرا یکهو قیمت‌ها تا این حد افزایش پیدا خواهد کرد؟ ظاهرا ترکش‌های رشد نجومی قیمت آرد صنعتی به محصولات وابسته هم رسیده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت گندم برای اصناف و صنایع از ۲۵۰۰ تومان به ۱۲ هزار تومان در سال جدید رسیده است که به موجب آن شاهد افزایش قیمت آرد بودیم. موضوعی که می‌تواند نه فقط قیمت ماکارونی که قیمت کیک، کلوچه، نشاسته، رشته و … را تحت تأثیر قرار دهد. قیمت ماکارونی (هر کیلوگرم) در برند‌های مختلف تاکنون بین ١٣ تا ١۵ هزار تومان قرار داشت که این یعنی در چندروز آینده باید شاهد ماکارانی‌های ۲۸ تا ۳۲ هزارتومانی باشیم.

رئیس انجمن آردسازان درباره اینکه چرا تا حالا این افزایش رخ نداده است گفت: «اگر تاکنون قیمت ماکارونی افزایش نیافته، به این دلیل است که هنوز شرکت‌ها برای خرید جدید مراجعه نکرده اند. به همین دلیل وقفه ١۵ روزه‌ای در تولیدات صنف و صنعت رخ می‌دهد. پیش از این نیز بررسی‌ها نشان می‌داد قیمت خرید آرد برای قنادی‌ها در سال جدید رشد ۵۷ درصدی داشت.» خبر مهم‌تر اینکه، به نظر می‌رسد دولت این بار هم به شکل دستوری قیمت آرد را ثابت نگه داشته است و طبق گفته رئیس انجمن آردسازان با توجه به افزایش حقوق کارگران و هزینه‌های حمل ونقل قاعدتا قیمت نان هم باید افزایش پیدا کند؛ ولی هنوز این اتفاق نیفتاده است.

از طرفی روزنامه «کیهان» هم همین چندروز پیش صدای اعتراضش بلند شد و نوشت: «چند روز پیش در ستاد اقتصادی دولت و در جریان پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی برای جلوگیری از قاچاق گندم به کشور‌های همسایه و ضرورت بهینه سازی مصرف نان در کشور، تأکید شد که قیمت نان و گندم تغییری نداشته باشد. این تصمیم تا حدودی از نگرانی مردم کاسته است؛ اما هنوز انتقاد‌ها از افزایش یک باره قیمت آرد کارخانجات برقرار است.»

با اینکه سیاست‌های دستوری برای ثابت نگه داشتن قیمت‌ها در این مدت شکست خورده، ولی انگار سیاست گذاران بخش دولتی همچنان اصرار دارند پطرس وار جلوی افزایش هر قیمتی را به هر شکل ممکن بگیرند. اتفاقی که اگر به شکل طبیعی و درست برای آن فکری نشود ممکن است به شکل بدتری در اقتصاد ایران خودش را نشان دهد و تبعات جبران ناپذیری به صنایع مختلف وارد کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->